Loading

OM FILM I SKOVEN

I Riis Skovs fortryllende rammer byder vi d. 15. til 18. maj 2019 for tredje år i træk børn,
unge og barnlige sjæle velkommen til en weekend, hvor film og kultur er på programmet.

Vi glæder os til at præsentere:

Film i Skoven er en børnefilm- og kulturfestival, som gentænker biografoplevelser, skovture og børnekultur som noget, der aktiverer børn. Filmene, som både er nationale og internationale, er spændende, sjove, underfundige, kloge og findes inden for alle genrer og spillelængder. Festivalen finder sted i hjertet af Riis Skov, så når man ikke ser film, nyder musikken eller er kreativ i en workshop, kan man svinge sig i rebgyngerne eller lege omringet af smukke bøgetræer og hvide ramsløg.

Festivalens vision er både at skabe en sjov og magisk familieoplevelse, som pirrer den kulturelle forestillingsevne, samt udvide de kreative horisonter for børn såvel som for voksne.

Film i Skoven blev afholdt for første gang i maj 2017 som en del af programmet til Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad. Festivalen blev en stor succes og fik et højt besøgstal både på de offentlige festivaldage samt læringsdagene for børnehaver og skolebørn. I 2018 gentog succesen sig.

Film i Skoven er arrangeret af Forest Film Association (CVR: 37379794). Privatlivspolitik . PRESS MATERIALS (Logos, Key Visuals etc) can be accessed here. These are ONLY for use in the promotion of Film i Skoven activities.

Katharine Simpson
Direktør og Skaber
Jo Carlsen
Kommunikation og Marketing

Vil du være blandt de første til at få nyheder om Film i Skoven?

Tilmeld

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik