fbpx
Loading

OM FILM I SKOVEN

FILM I SKOVEN VENDER TILBAGE DEN 19.- 20. MAJ 2018

En film-og kulturfestival for børne og deres voksne.

Med Riis Skov som den fortryllende ramme præsenterer vi igen de bedste film for børn – heriblandt forpremierer på spændende danske og internationale film, sjove og fantasifulde kortfilm og højtelskede klassikere. Også denne gang vil der være musik og bogoplæsninger fra velkendte navne, sjove og kreative aktiviteter såvel som film og optrædener af lokale børn fra Aarhus.

Film i Skoven er en børnefilm og -kulturfestival, som gentænker biografoplevelser, skovtur, børnekultur og film som noget, der aktiverer børn. Filmene er spændende, sjove, underfundige, kloge og findes inden for alle genrer og spillelængder. Festivalen finder sted i hjertet af Riis Skov, så når man ikke ser film, nyder musikken eller er kreativ i en workshop kan man svinge sig i reb gyngerne eller lege omringet af smukke bøgetræer i duften af ramsløg.

Festivalens vision er både at skabe en sjov og magisk familieoplevelse, som pirrer den kulturelle forestillingsevne og udvider de kreative horisonter for børn såvel for voksne.

Film i Skoven blev afholdt for første gang i maj 2017 med stor succes med et højt besøgstal både på de offentlige festivaldage samt uddannelsesdagene for børnehaver og skolebørn.

Film i Skoven er arrangeret af Forest Film Association (CVR: 37379794).

PRESS MATERIALS (Logos, Key Visuals etc) can be accessed here. These are ONLY for use in the promotion of Film i Skoven activities.